Online marketing blog

Kennis waarmee ook jij jouw website kan verbeteren!

Onze blogs:

LinkedIn Advertising; hoe werkt dat nou?

Als bedrijf kom je er bijna niet meer onderuit. Adverteren op Social media wordt alsmaar populairder en groter. Nadat Facebook enkele jaren geleden begon met het uitrollen van advertenties op de eigen website én in de Instagram app; konden ook andere sociale media zoals Snapchat, Twitter, Pinterest en LinkedIn natuurlijk niet achterblijven. Zeker voor B2B bedrijven is het... Lees verder »


Marketing: Digitaal of offline?

Al die keuze om je product te verkopen maar wat is nu dé manier om je product of dienst te verkopen? Met de groei van het internetgebruik is digitale marketing extreem toegenomen, maar blijft de traditionele marketing daarmee niet heel erg achter? Welke methode kan jij als ondernemer dan beter gebruiken? Welke methode? Het blijft lastig als ondernemer te kieze... Lees verder »


Producten taggen in Instagram kan nu ook in Nederland

Yes! Na enkele maanden vol ongeduld wachten is het eindelijk zo ver. Het testgebied voor Instagram Shopping is uitgebreid en daardoor kunnen e-commerce bedrijven in Nederland vanaf nu beginnen met het taggen van producten in posts op Instagram.Met ruim 2.500.000 Nederlandse gebruikers is Instagram voor veel e-commerce bedrijven al jaren een verdienstelijk kanaal voor zowel... Lees verder »


Conversie optimalisatie: Tijd is conversie, PageSpeed is goud!

"Meer conversies door minder laadtijd." Veel grote bedrijven als Google en Amazon onderzoeken het effect van het verkorten van de laadtijd op zowel conversie en SERP rankings en komen daarbij bijna altijd tot de conclusie dat een hogere paginasnelheid zorgt voor betere resultaten op beide vlakken. Paginasnelheid blijkt invloed te hebben op de user experience en ROI-waarde ... Lees verder »


​Conversie optimalisatie: Duurzaam groeien? Neem een kleuter aan!

We vinden het vaak ontzettend vervelend wanneer een kleuter op ieder antwoord dat je geeft blijft vragen ‘waarom’ iets is, terwijl dit voor hen juist een prima wijze is om bij te leren over gedrag en visie. Brandjes blussen: Onze ervaring leert dat erg veel webmasters dagelijks bezig zijn met brandjes blussen. Hierbij gaan veel tijd en resources verloren die ver... Lees verder »


Hoe verander je een Landingspagina in een Goudmijn?

Landingspagina’s zijn de vertegenwoordigers van je website. Door het gebruik van de juiste combinatie van code en content trekken goede landingspagina’s bezoekers naar jouw website via bijvoorbeeld zoekmachines en social media. Het is voor veel van jouw bezoekers de eerste pagina die ze zien, dus is het erg belangrijk dat deze landingspagina’s zoveel mogelijk bezoeke... Lees verder »