ConversieCompany
Ontvang een voorstel 076 532 78 42

Google Ads met Uptmz: Dit zijn de voordelen!

Je wilt graag een goede Google Ads campagne opzetten voor je bedrijf, maar je hebt hier nog geen ervaring mee. Zelf Google Ads onder de knie krijgen kost veel tijd en moeite, dus daarom ben je op zoek naar een oplossing. Wij begrijpen dat het een lastige keuze is om de juiste aanpak hierin te vinden.

Natuurlijk helpen wij je graag bij het opzetten van jouw campagne. Maar om Google Ads uit te besteden aan specialisten, is het belangrijk dit wel te doen met de juiste budgetten.

Besteed jij nu minder dan 10 euro per dag aan jouw Google Search advertenties? Dan kan de semi-automatische SEA dienst van Utpmz het werk voor jou doen!

Goed vindbaar zonder dat het tijd kost

Uptmz is een platform waarin al jouw advertenties geautomatiseerd worden. Met behulp van de beste algoritmes maken zij de beste advertenties voor jouw bedrijf. Dit wordt allemaal geregeld aan de hand van de opgegeven website. In principe hoef je dus alleen een account aan te maken met de hierbij benodigde gegevens en Uptmz doet de rest voor jou!

Het programma maakt vervolgens de advertenties aan en zal analyseren wat het beste werkt voor de bezoekers van jouw website. Werkt een advertentie niet zoals verwacht? Dan zoekt het programma verder naar een advertentie die nog beter werkt en de juiste doelgroep aanspreekt.

Het programma is constant bezig met het zoeken naar de juiste manier van adverteren voor jouw bedrijf. En dat kan allemaal geregeld worden tegen een laag budget!

Controle over het budget

In Uptmz stel je zelf een budget in per dag waardoor jij de controle volledig in eigen handen hebt. Wanneer je een start up hebt en dus niet te veel geld uit wilt geven aan advertenties, is dit ideaal! Zo is het dus mogelijk om iedere dag een nieuw budget uit te proberen om te kijken wat het beste voor jou werkt en waarmee er voor jouw bedrijf de beste resultaten behaald kunnen worden.

Maar ook wanneer je al meer ervaring hebt is het programma ideaal om tijd en geld te besparen. Ben je op zoek naar vernieuwing voor je bedrijf en wil je daarom aan de slag met Google Ads? Uptmz regelt het voor je binnen een paar minuten tijd.

Geen verbintenis

Het handige aan Uptmz is dat je er ook ieder moment voor kan kiezen om de advertenties uit te zetten. Wil je even een pauze inlassen en de advertenties tijdelijk stopzetten zodat je goed kan analyseren of Uptmz de juiste keuze is? Dit is geen probleem. Wanneer je het budget op nul zet worden automatisch ook de advertenties stopgezet.

Alle belangrijke gegevens zijn gemakkelijk terug te vinden in het dashboard. Er wordt in duidelijke taal weergeven wat het programma precies doet en waar er aanpassingen gemaakt worden. Zo blijf je goed op de hoogte van veranderingen en is het niet nodig om Google Ads volledig te begrijpen.

Zoals je ziet biedt Uptmz veel voordelen, zeker wanneer je meer behoefte hebt aan efficiente besteding van lage budgetten en minder maatwerk. Meer informatie ontvangen? Maak een afspraak en conversie Company regelt het voor je!