ConversieCompany
Ontvang een voorstel 076 532 78 42

Adflow: Het hulpmiddel voor de ideale Adwords advertentie!

Een goede reclame maken voor je bedrijf blijft een grote uitdaging. Heeft de advertentie wel de juiste impact? En komt het juiste beeld wel over bij de consument? Het is iets wat lastig te maken is en daarom is het belangrijk om met de juiste tools te werken. Bij het maken van een advertentie is het van belang om de juiste uitstraling te hebben en professioneel over te komen. Want het uiteindelijke doel is natuurlijk om de potentiële koper op jouw advertentie te laten klikken.

Het ideale hulpmiddel voor het maken van jouw advertentie is Adflow! Met Adflow beschik je over de juiste middelen en services om de ideale foto of video te maken voor jouw organisatie. Het is een makkelijk programma waarmee eenvoudig een advertentie gemaakt wordt die passend is voor de doelgroep die jij voor ogen hebt. Zo kunnen er met dit programma bijvoorbeeld dynamische video's gemaakt worden. Hierbij wordt er met behulp van de opgegeven feed een gepersonaliseerde video's gemaakt die past bij de interesses van de klant. Zo weet je zeker dat de consument de juiste advertentie te zien krijgt die bij zijn of haar interesses past. Bij dynamische video’s hoeft niet iedere advertentie handmatig gemaakt te worden, omdat het automatisch gegenereerd wordt. Hiermee bespaar je een hoop tijd wat natuurlijk ideaal is.

Er kunnen zowel video’s gemaakt worden voor nieuwe klanten om ze op deze manier kennis te laten maken met jouw producten, maar het is ook mogelijk om de video’s als retargeting te gebruiken. Hierbij worden consumenten die al een keer eerder op jouw website hebben gekeken opnieuw benaderd met behulp van de video’s.

Ook kan je met het programma eenvoudig een nieuwe feed maken en importeer je al jouw producten naar Adflow. Wil je graag je catalogus opfrissen zodat advertenties meer opvallen op social mediakanalen? Dit is zo geregeld. Wanneer je de product feed van je website naar Adflow uploadt en vervolgens aan de slag gaat met catalogus editor, zijn je advertenties binnen no time verbeterd. En dit betekent betere resultaten voor jouw bedrijf!

Een ander hulpmiddel dat Adflow aanbiedt is het automatisch aanmaken van advertenties voor elke locatie. Normaal gesproken is dit een hoop werk dat handmatig gedaan wordt, maar dit is nu verleden tijd! Binnen 1 klik regelt Adflow dat jouw foto of video gepersonaliseerd is op de locatie waar de consument zich bevindt.

Zoals je ziet biedt Adflow veel verschillende tools die jou helpen om de juiste advertentie op te zetten. Tegenwoordig kom je online zo veel advertenties tegen waardoor het lastig is om er echt uit te springen en de juiste doelgroep aan te spreken. In dit geval is Adflow zeker een uitkomst aangezien de tool je helpt unieke advertenties te maken die passend zijn voor de potentiële klant. Het fijne aan dit programma is ook dat het een hoop tijd scheelt. Een groot deel van het werk wordt voor je gedaan waardoor je zelf tijd overhoudt voor andere werkzaamheden.

Klaar voor een echte boost op het gebied van online marketing? Conversie Company helpt je graag om al jouw doelen te bereiken! Kijk op onze website voor de mogelijkheden.