ConversieCompany
Ontvang een voorstel 076 532 78 42

3 voordelen van een goedkope website met Webflow

Bij het ontwerpen van een goede website komen veel verschillende dingen kijken en het is zeker niet altijd even makkelijk. Ook kost het flink wat tijd om een goede website te bouwen die precies naar jouw wensen is gemaakt. Wij begrijpen dat het misschien niet voor jou weggelegd is om je eigen website te bouwen of dat je er misschien helemaal geen tijd voor hebt. Daarom doen we het graag voor jou! Meer weten over de mogelijkheden om een website te laten maken? Neem een kijkje op onze website

Ben je toch van plan om zelf een poging te doen om je eigen website te maken en weet je precies hoe dit eruit moet komen te zien? Dan is Webflow een programma dat snel en makkelijk is in gebruik.

Creatieve vrijheid

Webflow is een programma dat gebruikt wordt om jouw website te hosten en te ontwerpen. Met het programma kan je zelf een ontwerp te maken, volledig naar jouw eigen wensen. dit is natuurlijk ideaal wanneer je al een idee hebt voor hoe de website eruit moet komen te zien. Wel kost het in Webflow meer tijd om alles te ontwerpen en je weg te vinden in het programma.

Er wordt namelijk bij veel websiteprogramma's gebruik gemaakt van standaardthema's om hier vervolgens mee verder te bouwen wat minder tijd kost. Hierbij worden er wel kleine aanpassingen gedaan aan de lay-out, maar dit is niet te vergelijken met het bouwen van je eigen ontwerp in Webflow.

Geen vertragende plug-ins

Dit soort thema's hebben erg veel opslag nodig en het nadeel hiervan is dat de website die je maakt een stuk trager wordt. En dat willen we natuurlijk niet hebben.

De gebruikte plug-ins bij deze thema's zijn niet ideaal en zorgen daarnaast ook voor veiligheidsrisico's. Bij Webflow is dit gelukkig niet het geval! Er wordt in dit programma geen gebruik gemaakt van ingewikkelde codes en plug-ins waardoor jouw website een stuk sneller is en dus ook beter in gebruik. Ook is Webflow beter beveiligd dan veel andere website bouwprogramma's. Ondanks dat het in het begin misschien niet het makkelijkste programma is om mee te werken, heb je wel de volledige controle over alles.

Eenvoudig bijwerken

Een ander voordeel van Webflow is dat je gelijk ziet hoe de website die je aan het ontwerpen bent er uit ziet. Zo weet je zeker dat de website het ideale design heeft en voldoet aan de verwachtingen. Ook is de website die je opbouwt uniek aangezien je hem helemaal zelf maakt van het begin af aan. Dit is niet het geval bij bijvoorbeeld Wordpress aangezien je hier in het begin voor een thema kiest en daar vervolgens aanpassingen in maakt.

Zoals eerder genoemd werkt Webflow met een eenvoudig systeem waardoor je gelijk een beeld hebt van hoe de website er uiteindelijk uit gaat zien. Naast het design, kan je bijvoorbeeld ook geschreven teksten op de pagina zelf direct aanpassen!

Een nadeel van het programma is dat het alleen mogelijk is om het te gebruiken tegen betaling. Wil je toch graag uittesten of Webflow iets voor jou is? Dan is het wel mogelijk om eerste een proefperiode aan te vragen. Op deze manier kan je erachter komen of het programma voor jou de juiste keuze is zonder dat hier kosten aan verbonden zitten. Wil je toch liever een gratis programma gebruiken? Veel andere programma's zijn niet tegen betaling waardoor er altijd wel een optie tussen zit die voor jou het beste werkt.

Zie je het toch niet zitten om zelf een website te bouwen? Conversie Company helpt je graag met het bouwen van jouw website! Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en de uiteindelijke mogelijkheden te bespreken.