SEO/SEA Specialisatie

Zoekmachine optimalisatie

SEO expertise nodig? Neem contact op en ontvang een VRIJBLIJVEND voorstel.

Zoekmachine optimalisatie bij Conversiecompany.nl

Een goede ranking kan dagelijks zorgen voor grote aantallen "gratis" bezoekers die op zoek zijn naar jouw dienst, expertise, of product. Helaas is het behalen van de top zoekresultaten in Google in veel markten niet zo eenvoudig meer als 10 jaar geleden. Er zijn een groot aantal factoren die invloed hebben op jouw ranking en de meeste ondernemers hebben geen tijd om hier iedere dag aan te werken.

Met veel plezier kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf:

"Betaalbare zoekmachine marketing. Jouw vindbaarheid, onze zorg."

1. Doelen stellen

We gaan samen op zoek naar jouw doelstellingen en KPI's en proberen zo te achterhalen wat je exact nodig hebt.

2. Voorstel op maat

Ons voorstel omhelst een plan dat zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie, zowel qua doelen als budget. Zo weten we precies wat we van elkaar mogen verwachten.

3. Lancering

We starten zo snel mogelijk met de afgesproken werkzaamheden en houden je op de hoogte van je vorderingen.

Wil jij een voorstel op maat?

Neem contact op
Concurrentierapport

Om zelf goed vindbaar te worden is het belangrijk om de sterke en zwakke plekken van de websites van jouw concurrentie te kennen. Laat ons onderzoeken hoe jouw concurrentie te werk gaat en pas jouw werkwijze hier snel op aan!

Lees hier meer over
Concurrentierapport

Website optimalisatie
Website optimalisatie

De code van jouw website kan geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van de mobiele versie van jouw website, de laadtijd en versleuteling van de verbinding. Ben jij benieuwd naar ons advies?

Lees hier meer over
Website optimalisatie

Content creatie

Zijn al jouw interne links en afbeeldingen getagd? Kies je voor de juiste titels en tekst op de pagina? En is jouw pagina omschrijving aantrekkelijk genoeg om die klik op Google te scoren? Bij het schrijven van goede content moet je rekening houden met veel SEO optimalisaties, wij helpen daarbij!

Lees hier meer over
Content creatie

Google My Business optimalisatie
Google My Business optimalisatie

Wil jij goed gevonden worden in Google Maps en er voor zorgen dat jouw bedrijf extra exposure krijgt bij relevante (lokale) zoekopdrachten? Vergeet dan zeker niet jouw Google My Business account te optimaliseren. We laten je graag zien hoe het werkt!

Lees hier meer over
Google My Business optimalisatie

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachinemarketing. Het verzamelen van nieuwe, relevante links naar jouw website is een signaal aan Google dat jij de autoriteit bent op jouw gebied en dat je een belangrijke speler bent in jouw markt en helpt je ook nog eens aan een groter bereik. Wij helpen je door goede linkpartners te selecteren en hen te verleiden een link naar jouw website te publiceren.

Lees hier meer over
Linkbuilding
Gecertificeerd Google Partner
Lage tarieven
Eerlijk en behulpzaam