AdWords specialisten in Breda

Wij zijn AdWords specialisten uit Breda

Het optimaliseren van AdWords campagnes leidt in veel gevallen tot meer leads en online sales.
Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen doen? Vraag het onze specialisten!
Neem Contact Op
Gecertificeerd Google Partner
Lage tarieven
Quality Score optimalisatie

Jouw AdWords (SEA) Partner in Breda

Het optimaliseren en managen van een AdWords campagne kan heel tijdrovend werk zijn. Zeker wanneer je niet exact wat er precies gedaan kan worden kan het lonen om dit werk uit te besteden.

Aan de hand van onze analyses verzorgen wij continu tests. Deze tests worden gebruikt om de Quality Score van de advertenties te verbeteren. Zo kan je de kosten per click drukken en het rendement van je campagne verhogen!

Naast het testen van de eigen instellingen en advertenties houden we de concurrentie in de gaten. Zo kan jij altijd een stap voor blijven.

Al onze AdWords specialisten zijn gecertificeerd in minimaal 3 disciplines van het AdWords programma (certificaat uitgegeven door Google Academy). Daarnaast voldoen wij aan alle aanvullende voorwaarden op het gebied van ervaring en behaalde resultaten. Daarom is ons bureau officieel Google Partner!

Jouw campagne optimaal laten presteren? Neem direct contact met ons op!

1. Doelen stellen

We gaan op zoek de doelstellingen van jouw AdWords campagne en werken een voorstel uit om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen.

2. Voorstel op maat

We bekijken aan de hand van een korte scan wat jouw mogelijkheden zijn op het gebied van zoekmachine marketing en geven advies op maat.

3. Lancering

We starten zo snel mogelijk met de afgesproken werkzaamheden en houden je op de hoogte van je vorderingen.

Onze AdWords producten

Om jouw campagne optimaal te laten presteren, zorgen wij aan de hand van onderbouwde tests voor een verbetering van de Quality Score. Daarnaast houden we de concurrentie in de gaten en zorgen we dat de conversieratio van de AdWords bezoekers op de website zo hoog mogelijk worden. Alles draait immers om het rendement!

AdWords biedt verschillende campagnevarianten, waaronder:

  • Search Advertising
  • Display Banner campagnes
  • Google Shopping
  • Mobile App campagnes
  • Youtube (video) advertising

Benieuwd hoe jouw website kan profiteren van een AdWords campagne? Wij horen graag van je!

Placeholder image

Gratis Strategische sessie

Neem contact op met ons en plan jouw sessie. We bespreken de mogelijkheden die we zien om meer rendement uit je online campagnes te halen en krijgt vrijblijvend tips en advies!

Gecertificeerd Google Partner
Lage tarieven
Quality Score optimalisatie