AdWords specialisten in Breda

AdWords specialisten in Breda

Het optimaliseren van AdWords campagnes leidt in veel gevallen tot meer leads en online sales.
Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen doen? Vraag het onze specialisten!
STEL EEN VRAAG

Jouw AdWords (SEA) Partner in Breda

Het optimaliseren en managen van een AdWords campagne kan heel tijdrovend werk zijn, zeker als je niet exact weet wat er precies aan gedaan kan worden en waar je exact moet zoeken.

Om jouw AdWords campagne optimaal te laten presteren, zorgen wij aan de hand van onderbouwde tests voor een verbetering van de Quality Score van jouw AdWords advertenties. Daarnaast houden we de concurrentie in de gaten en zorgen we dat de conversieratio van de AdWords bezoekers op de website zo hoog mogelijk worden. Alles draait immers om het behalen van een zo hoog mogelijk rendement!

Al onze AdWords specialisten zijn gecertificeerd in minimaal 3 disciplines van het AdWords programma (certificaat uitgegeven door Google Academy). Doordat wij daarnaast voldoen aan de aanvullende voorwaarden op het gebied van ervaring en behaalde resultaten, is ons bureau officieel Google Partner kunnen worden.

1. Doelen stellen

We gaan op zoek de doelstellingen van jouw AdWords campagne en werken een voorstel uit om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen.

2. Voorstel op maat

We bekijken aan de hand van een korte scan wat jouw mogelijkheden zijn op het gebied van zoekmachine marketing en geven advies op maat.

3. Lancering

We starten zo snel mogelijk met de afgesproken werkzaamheden en houden je op de hoogte van je vorderingen.

Onze AdWords producten

Om jouw campagne optimaal te laten presteren, zorgen wij aan de hand van onderbouwde tests voor een verbetering van de Quality Score. Daarnaast houden we de concurrentie in de gaten en zorgen we dat de conversieratio van de AdWords bezoekers op de website zo hoog mogelijk worden. Alles draait immers om het rendement!

AdWords biedt verschillende campagnevarianten, waaronder:

  • Search Advertising
  • Display Banner campagnes
  • Google Shopping
  • Mobile App campagnes
  • Youtube (video) advertising

Benieuwd hoe jouw website kan profiteren van een AdWords campagne? Wij horen graag van je!

Placeholder image

Samen nieuwe doelen behalen? Neem contact op of maak een afspraak op ons kantoor in Breda!

Gecertificeerd Google Partner
Lage tarieven
Quality Score optimalisatie