ONZE WERKWIJZE

SAMEN NAAR EEN RENDABELE WEBSITE


Conversiecompany.nl is onderdeel van het bedrijf Cameloth dat al sinds 2010 actief is in online marketing. Vanaf het eerste moment is de ondernemer, Fjodor Tichelaar, bezig geweest met het verhogen van het aantal conversies en het verhogen van de gemiddelde conversiewaarde op zijn eigen websites. Al snel bleken ook andere opdrachtgevers geïnteresseerd in deze manier van werken en werden zo de activiteiten langzaamaan uitgebreid.

Inmiddels is Conversiecompany.nl een full-service internetbureau, waar klanten met al hun online vraagstukken aan kunnen kloppen. De persoonlijke service en snelle communicatie zijn echter nog steeds twee belangrijke kenmerken voor de service van Conversiecompany.nl, we streven er ook naar om dat zo te houden!

Het maakt niet uit in welk stadium jouw website zich bevindt, meer converterende website bezoekers aantrekken is van dagelijks belang en wij helpen jou hierbij!
Tijdens het eerste gesprek zullen we op zoek gaan naar jouw doelstellingen en KPI's. Aan de hand van deze set meetbare targets is het vervolgens aan ons een voorstel uit te werken om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen.
Uiteraard krijg je na ontvangst van ons advies de tijd om te beslissen welke activiteiten in uw budget en merkgedachte passen en kunnen we na bevestiging van de opdracht starten met de uitvoering van het voorstel.
In 2018 wordt het privacybeleid van uw website en de omgang met verzamelde data belangrijker dan ooit. Wij zullen u dan ook adviseren op dit gebied en zorgen er ten alle tijden voor dat onze samenwerking voldoet aan alle eisen die de EU hier aan stelt.

Creatief, betrouwbaar en ambitieus in het optimaliseren van jouw website.

Het juiste publiek op jouw website krijgen is het enige dat voor ons telt!

Geholpen door professionals met Google certificaten.

Betaalbare online marketing met een focus op rendement.

Samenwerken kan op vele manieren, naast advisering en uitvoering verzorgen wij ook trainingen & workshops voor jouw personeel.

Een vraag stellen of afspraak plannen? Neem direct contact op via info@conversiecompany.nl.

Direct contact opnemen?