GOOGLE TAG MANAGER SPECIALIST

WIJ IMPLEMENTEREN GOOGLE TAG MANAGER


Veel bedrijven willen maar wat graag gebruik maken van alle trackingmethoden die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld, maar al die Java snippets die nodig zijn om de juiste zaken te kunnen volgen werden langzaamaan een hoofdpijndossier voor ontwikkelaars en SEO-experts.

Google ontwikkelde een nieuwe online tool genaamd Google Tag Manager (GTM), een interface waar alle (event) trackers van verschillende aanbieders als Google Analytics en Adwords, Facebook of jouw Affiliate netwerken juist kunnen worden ingesteld zonder direct in de code te hoeven werken.
Een geweldig product dus voor iedere e-commerce omgeving of webapplicatie, maar het installeren van de code en gebruiken van deze tool vergt alsnog (basis)kennis van codetalen als HTML, CSS & Javascript waar niet iedere (online) ondernemer over beschikt.

Vandaar dat wij onze hulp en kennis aanbieden. Wij kunnen Google Tag Manager instellen zodat jij gemakkelijk en snel de resultaten van jouw online campagnes in kan zien. Zo kunnen we via Google Tag Manager jouw Google Analytics Checkout Funnel voor Enhanced E-commerce of Facebook remarketing pixel installeren.
In 2018 wordt het privacybeleid van uw website en de omgang met verzamelde data belangrijker dan ooit. Wij zullen u dan ook adviseren op dit gebied en zorgen er ten alle tijden voor dat onze samenwerking voldoet aan alle eisen die de EU hier aan stelt.

Wij gaan door tot het werkt

Vaste prijzen per tag!

Geholpen door professionals met Google certificaten.

Naast advisering en uitvoering verzorgen wij ook Analytics trainingen & workshops voor jouw personeel.

Een vraag stellen of afspraak plannen? Neem direct contact op via info@conversiecompany.nl.

Direct contact opnemen?