ConversieCompany
Ontvang een voorstel 076 532 78 42

Onze groeimethode

Wij hielpen onze klanten bij het vergroten van online succes met onderstaand stappenplan

1
Vrijblijvende kennismaking

We beginnen met een korte kennismaking. Hierin bespreken we wat jouw huidige online uitdagingen zijn en wat je zelf al geprobeerd hebt. Dit is écht geheel vrijblijvend!

2
Analyseren van de kansen

Wanneer we denken dat we je kunnen helpen zullen een plan van aanpak op gaan stellen. Dit plan wordt gebaseerd op de huidige uitdagingen en kansen in jouw markt en zal de belangrijkste KPI's omvatten.

3
Strategische discussie

Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk quick wins voor de korte termijn te bedenken, ons doel is echter een duurzame groei voor de lange termijn. Deze strategie bespreken we graag met je voor we beginnen aan de activiteiten.

4
Uitvoeren campagne

Wij gaan de benodigde content voorbereiden, publiceren en zorgen er voor dat jouw campagne de juiste doelgroep bereikt. Hierdoor kan jij je blijven concentreren op alle andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.

5
Evalueren

Op vastgestelde data evalueren we de samen de campagne. Ook zijn onze online marketing specialisten altijd bereikbaar voor jouw vragen terwijl ze jouw campagne monitoren en optimaliseren. Dat zorgt voor een nóg betere ROI!

Maak een afspraak

Online groeien start vandaag!