SEO/SEA Specialisatie

Website laten maken

Heb jij een volledig nieuwe website nodig? Neem contact op en ontvang een VRIJBLIJVEND voorstel.

Jouw nieuwe website laten maken door Conversiecompany.nl

Het maakt niet uit wat voor website jij nodig hebt en welk budget je ter besteding hebt. We bieden zelfs websites aan met een eigen domeinnaam, zonder reclame en 0€ investering! Na een kennismakingsgesprek waarin jij kan aangeven waarom jij een website wilt en wat daarbij belangrijk is, zullen wij een vrijblijvend voorstel doen. Komen we tot een deal? Dan beginnen we direct met de projectplanning en uitvoering!

Ieder heeft zijn eigen discipline. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites werken onze designers, developers en online marketeers altijd nauw samen om zo tot het beste resultaat te komen.

1. Briefing

Wij zijn erg benieuwd naar jouw pakket van eisen en het budget waar jij mee kan werken. Op deze wijze kunnen wij met een passende oplossing komen voor jouw nieuwe website.

2. Voorstel op maat

Je ontvangt een vrijblijvende offerte waarin duidelijk wordt aangegeven wat je van ons mag verwachten. Wanneer mogen wij aan de slag?

3. Lancering

Wij zorgen ervoor dat het eindproduct voldoet aan de eisen en leveren op binnen de afgesproken deadline.

Wil jij een voorstel op maat?

Neem contact op
Instappen

Een website die veel kan en weinig kost? Wij bieden al websites aan met een investering van 0€. Deze websites worden kaal afgeleverd en kunnen zonder enige kennis van code toch volledig worden ingericht. Meer weten? Stuur ons dan even een berichtje.

Website laten maken | Webdevelopment met rendement | Conversie Company

Website laten maken | Webdevelopment met rendement | Conversie Company
Open-source projecten

Het is niet altijd nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. Daarom is in veel gevallen is een open source oplossing een goede keuze. Door gebruik te maken van open source platforms zoals Magento, Shopify of Lightspeed kunnen de kosten worden gedrukt zonder dat dit ten koste gaat van het eindresultaat.

Website laten maken | Webdevelopment met rendement | Conversie Company

Maatwerk

Specifieke eisen en functies nodig op jouw website? In sommige gevallen heb je dan (gedeeltelijk) maatwerk nodig, bijvoorbeeld op basis van een PHP framework als Zend of Expression engine.

Website laten maken | Webdevelopment met rendement | Conversie Company
Snel en zorgeloos opgeleverd
Perfecte weergave op ieder apparaat
Vast contactpersoon