Contact

We helpen u aan een nieuwe website die exact past bij uw organisatie.

Een nieuwe website laten maken door échte specialisten?

Stel uw vraag Direct antwoord? Bel 076 - 532 78 42
Oplevering zonder zorgen

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk gebruik maken van uw nieuwe website. Daarom zorgen wij er voor dat uw website altijd op tijd wordt opgeleverd.

Voor alle apparaten

Al onze websites worden full-responsive opgeleverd en hebben daarmee een goede weergave en functionaliteit op ieder mogelijk apparaat.

Vast contactpersoon

Uw contactpersoon is altijd op de hoogte van de status van uw project. Hierdoor kunnen we al uw vragen snel beantwoorden.

Jouw nieuwe website laten maken in Breda

Jij bent er inmiddels wel achter dat het belangrijk is om online goed voor de dag te komen. Daarom wil je graag een goed functionerende, snelle en sterk converterende website laten maken.

Een foute keuze kost je al snel duizenden euro’s of levert duizenden euro’s minder op in de toekomst. Daarom heb jij een aantal belangrijke beslissingen te nemen.

Het aantal webdevelopers in Nederland is echter groot en iedere partij heeft zijn eigen “favoriete” werkwijze en CMS systeem, dus hoe beslis je dan welke partij (of welk CMS) het meest geschikt is voor jouw project?

Wij hebben de bewuste keuze gemaakt om een zo breed aanbod van platformen aan te bieden. Dit heeft als resultaat dat we hier en daar wat extra expertise vragen van specialisten uit ons netwerk, maar geeft het ons de mogelijkheid om objectief advies te geven over geschikte platformen voor jouw project.

Dit doen we omdat alle platformen voor- en nadelen hebben en per project de beste oplossing anders is.

Het maakt ons niet uit of je uiteindelijk kiest voor Wordpress, Magento, Shopify of een van de vele andere CMS systemen. Wie weet is het zelfs verstandiger om een volledige maatwerk website te bouwen?

Daarom horen we tijdens een briefing graag wat jouw behoeften en wensen zijn en welk budget beschikbaar is. Op basis van deze informatie adviseren we je graag over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende opties.

Heb jij de platformkeuze gemaakt? Dan starten wij met het ontwerpen en produceren van de nieuwe website. Hierbij hanteren we altijd strakke oplevertermijnen en zorgen we er voor dat de websites voldoen aan de laatste webstandaarden en SEO-technieken.

Ook onze marketeers en UX-designers worden aan het werk gezet op ons kantoor in Breda. Zij denken en werken tijdens de verschillende fasen mee om een zo goed mogelijk resultaat af te leveren.

Heb jij wellicht een volgend project voor ons? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op
Instappen

Een website die veel kan en weinig kost? Wij bieden al websites aan met een investering van 0€. Deze websites worden kaal afgeleverd en kunnen zonder enige kennis van code toch volledig worden ingericht. Meer weten? Stuur ons dan even een berichtje.

Website laten maken | Webdevelopment met rendement | Conversie Company

Website laten maken | Webdevelopment met rendement | Conversie Company
Open-source projecten

Het is niet altijd nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. Daarom is in veel gevallen is een open source oplossing een goede keuze. Door gebruik te maken van open source platforms zoals Magento, Shopify of Lightspeed kunnen de kosten worden gedrukt zonder dat dit ten koste gaat van het eindresultaat.

Website laten maken | Webdevelopment met rendement | Conversie Company

Maatwerk

Specifieke eisen en functies nodig op jouw website? In sommige gevallen heb je dan (gedeeltelijk) maatwerk nodig, bijvoorbeeld op basis van een PHP framework als Zend of Expression engine.

Website laten maken | Webdevelopment met rendement | Conversie Company

MKB'er of ZZP?

Behaal meer resultaten uit uw online kanalen. U zult merken dat we er wekelijks serieus werk van maken!

Effectieve online campagnes

> Eerdere cases

Specialisten voor zowel E-commerce als Leadgeneration.

SEO/SEA
Ruim 30% extra leads

Door middel van Google Ads en Zoekmachine optimalisatie kan de Kamer en suite specialist rekenen op 30% meer leads en klantcontacten sinds de start van de samenwerking.

Marcel Haarbosch (Kamer en Suite Specialist):

"Bij Conversie Company werken we met betrokken internet marketeers die een sterke drive hebben om (online) resultaten te behalen."

Bekijk onze klanten

Analytics/Tagmanager
500% omzetgroei

Startende webshops proberen voeten aan de grond te krijgen. Helaas lukt dit niet altijd op eigen kracht.

Voor de webshop van HINTH hebben we een omzetstijging van 500% weten te realiseren, en we zijn nog lang niet uitgegroeid!

Om dit voor elkaar te krijgen gebruikten we slimme campagnes die er voor hebben gezorgd dat het sieradenmerk beter vindbaar werd via Google (SEA & SEO).

Bekijk onze klanten
Analytics/Tagmanager

Plan een vrijblijvende afspraak voor een eerste advies!

Part of Part of Modus-Digital