Contact

We helpen u aannieuw inzicht voor uw online campagnes.

Wij zijn de Google Analytics experts.

Stel uw vraag Direct antwoord? Bel 076 - 532 78 42
Lage tarieven

Uw data tracking in orde laten brengen hoeft niet duur te zijn.

We bespreken vooraf welke informatie voor u interessant is.

Wij zijn Google Partner

Google Tag Manager en Google Analytics hebben geen geheimen voor ons.

U wordt dus geholpen worden door experts die weten hoe het werkt.

Uw doelen in beeld

Wij brengen uw doelen en KPI's in beeld met behulp van data tracking.

Zo ziet u in één oogopslag hoe effectief uw campagne is.

Uw Google Analytics expert brengt uw resultaat in beeld.

Google Analytics is zeer uitgebreid en moet op de juiste wijze worden geïmplementeerd om de juiste data te verzamelen. Het instellen van gebeurtenissen, doelen en custom doelgroepen is daarbij voor velen een erg technisch verhaal. Vaak wordt hierdoor niet voldoende gebruik gemaakt van de mogelijkheden van Google Analytics en blijven belangrijke inzichten onderbelicht.

Heeft u de data tracking van uw website nog niet (volledig) geïmplementeerd? Of vindt u het lastig om de verzamelde data op de juiste manier uit te lezen? Dan kan het uitbesteden van het instellen en analyseren van uw web-data een groot verschil maken in het door u online behaalde resultaat!

Google Analytics Doelen instellen

Heeft u geen idee welke bezoekers en gebruikers waardevol zijn voor uw website? Dan weet u waarschijnlijk ook niet met zekerheid of u moet investeren in social media of bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie.

Dan herken u vast de behoefte om meer waardevolle informatie uit uw Google Analytics omgeving te halen. Een deskundige Analytics specialist kan u helpen om de juiste data te verzamelen en hier analyses op uit te voeren.

Aan de hand van onze periodieke analyses en rapportages, verkrijgt u nieuwe inzichten over uw producten, campagnes en doelgroep segmenten.

Dit is de data-driven manier van groeien!

Google Partner

Als officiële Google Partner, beschikken wij over verschillende Google specialisten die uw data tracking snel en betaalbaar in orde kunnen brengen. Zo gaat uw waardevolle gebruikersdata niet langer verloren en kan u op korte termijn tot nieuwe marketing inzichten komen.

Terwijl u bezig bent met het bedienen van uw klanten, wordt uw data geanalyseerd door Google Certified Professionals. We houden u vervolgens periodiek op de hoogte van onze conclusies en bevindingen, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen omtrent uw websitebezoekers.

Ons team van Google specialisten hielp aan de hand van deze adviesrol al tientallen bedrijven aan winstgevende campagnes.

Vrijblijvend bespreken wat data tracking u kan opleveren?

Neem direct contact met ons op! Op werkdagen komen wij binnen 24 uur telefonisch terug op alle contactaanvragen. Zo kunnen we direct persoonlijk kennis maken en uw wensen en verwachtingen bespreken.

Ontvang meer inzichten

MKB'er of ZZP?

Behaal meer resultaten uit uw online kanalen. U zult merken dat we er wekelijks serieus werk van maken!

Effectieve online campagnes

> Eerdere cases

Specialisten voor zowel E-commerce als Leadgeneration.

SEO/SEA
Ruim 30% extra leads

Door middel van Google Ads en Zoekmachine optimalisatie kan de Kamer en suite specialist rekenen op 30% meer leads en klantcontacten sinds de start van de samenwerking.

Marcel Haarbosch (Kamer en Suite Specialist):

"Bij Conversie Company werken we met betrokken internet marketeers die een sterke drive hebben om (online) resultaten te behalen."

Bekijk onze klanten

Analytics/Tagmanager
500% omzetgroei

Startende webshops proberen voeten aan de grond te krijgen. Helaas lukt dit niet altijd op eigen kracht.

Voor de webshop van HINTH hebben we een omzetstijging van 500% weten te realiseren, en we zijn nog lang niet uitgegroeid!

Om dit voor elkaar te krijgen gebruikten we slimme campagnes die er voor hebben gezorgd dat het sieradenmerk beter vindbaar werd via Google (SEA & SEO).

Bekijk onze klanten
Analytics/Tagmanager

Wij helpen u graag online groeien!

Part of Part of Modus-Digital