SEO/SEA Specialisatie

Data analyse met Google Analytics

Op zoek naar een Google Analytics expert? Neem direct contact op.

Google Analytics & Conversiecompany.nl

Gebruik onze kennis op het gebied van data tracking bij het doorontwikkelen van jouw website. Zowel bij het instellen van complexere data-trackingscripts via Google Tag Manager, het aanpassen van instellingen via Google Analytics zelf of het juist uitlezen en interpreteren van de gegevens kunnen wij waardevolle kennis toevoegen.

1. Doelen stellen

Hulp nodig bij het instellen of analyseren van Google Analytics?

2. Voorstel op maat

Tijdens een eerste gesprek achterhalen we samen welke informatie voor jou het meest relevant is. Wij doen je vervolgens een vrijblijvend voorstel.

3. Lancering

Wij leveren desgewenst een rapportage of implementatie op die jij kan gebruiken voor toekomstige strategiën en campagnes.

Wil jij een voorstel op maat?

Neem contact op
Doelgroepanalyse

Aan de hand van de doelgroeprapporten van Google Analytics kunnen we een zeer nauwkeurige profielschets van jouw beste klanten opstellen. We leren o.a. demografische factoren kennen, interesses en zoeken uit hoe zij jouw website vinden en gebruiken.

Lees hier meer over
Web Analytics | Google Analytics | Conversie Company

Web Analytics | Google Analytics | Conversie Company
Event tracking
De standaard gedragsrapporten van Google Analytics bevatten lang niet alle informatie over een websitebezoeker. Met behulp van Event Tracking kan je specifieke interacties met jouw website volgen. Lees hier meer over
Web Analytics | Google Analytics | Conversie Company

Conversie Optimalisatie

Wil jij meer verkopen in jouw webshop? Of wellicht meer leads genereren op je site? Met conversie optimalisatie zoeken wij, aan de hand van A/B testing, multivariate testing en consumer insights, non-stop naar verbeteringen in het design én de content van de website. Het doel hiervan is zoveel mogelijk websitebezoekers verleiden tot een interactief bezoek!

Lees hier meer over
Web Analytics | Google Analytics | Conversie Company
Gecertificeerd Google Partner
Lage tarieven
Trainingen en workshops mogelijk