Online strategie

Doelgroep analyse & persona's

Hoe goed ken jij jouw websitebezoekers? Neem contact op en ontvang een VRIJBLIJVEND voorstel.

Doelgroepanalyses bij Conversiecompany.nl

Doelgroep analyses en persona's staan aan de basis van ieder online concept. Om jouw doelgroep op de juiste momenten te voorzien van de juiste boodschap en informatie is het van belang om jouw doelgroep zo goed mogelijk in kaart te brengen.

1. Kennismaking

Wij zijn allereerst natuurlijk ontzettend benieuwd naar jouw concept en website. Tijdens een korte kennismaking kunnen we ook direct bespreken hoe wij te werk gaan.

2. Aantal uitgewerkte segmenten

Aan de hand van het aantal segmenten dat jij uitgewerkt zou willen zien en welke informatie daarin niet mag ontbreken zullen wij een voorstel voor je uitwerken. Uiteraard volledig vrijblijvend!

3. Uitvoering

We starten zo snel mogelijk met de afgesproken werkzaamheden en houden je op de hoogte van je vorderingen.

Wil jij een nieuwe online strategie?

Neem contact op
Advertenties

Bij online adverteren is het mogelijk om zeer specifieke targeting en retargeting regels te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om jouw reclame boodschap aan te passen op de persoon die je op dat moment bereikt! Zo besteedt je ten alle tijden jouw advertentiebudget effectief en efficiƫnt.

Lees hier meer over
Doelgroep analyse | Strategische planning en concepting  | Conversie Company

Placeholder image
Content Optimalisatie

Na het aantrekken van personen uit jouw target audience, kan je de ervaring op de website aanpassen op de exacte behoefte van deze persoon. Zo zorg je er ook op jouw websitebezoekers voor dat je altijd de juiste boodschap op het juiste moment communiceert.

Lees hier meer over
Placeholder image
Kritische creatievelingen
Denken vanuit data
Snel resultaat