Contact

Online strategie & Concepting

Structureel succes met de juiste online marketing strategie

Jij kent de prachtige succesverhalen van de grote online bedrijven, maar wilt zelf graag ook meer succes op het internet bereiken.

Waarschijnlijk heb je zelf al veel verschillende dingen geprobeerd, maar hiermee heb jij nog geen structurele succesformule gevonden. Intussen ben jij wel dagelijks hard aan het werk om klanten zo goed mogelijk in hun behoeften te voorzien. Helaas leidt dat werk vooralsnog nog niet tot onvoldoende groei en zekerheid op de lange termijn.

Eigenlijk mis je de houvast die nodig is om de juiste richting te kiezen voor jouw bedrijf.

Je hebt behoefte aan een duidelijke strategie. Een richtlijn om meer zekerheid en groei te realiseren voor jouw onderneming.

Het op laten stellen van een nieuwe online strategie is dan de oplossing. Aan de hand van een analyse worden de kansen en bedreigingen voor de doelgroep en concurrenten in kaart gebracht. Deze informatie gebruiken we vervolgens om een strategisch plan op te stellen waarin gebruik wordt gemaakt van de sterke eigenschappen van jouw bedrijf.

Dit strategisch plan wordt direct ook aangevuld met een actieplan en tijdspad, dat uitvoerbaar is binnen jouw budget en weekschema.

Tijdens het volgen van de strategische online planning zie jij hoe jouw bedrijf groeit. Met jouw online communicatie trek jij onmiddellijk de juiste, nieuwe klanten aan.

Onze strategische plannen hebben al veel ondernemers en organisaties geholpen bij het behalen van verschillende typen doelstellingen. Van het vergroten van het communicatiebereik tot het werven van nieuwe klanten.

Laat ons de kracht van strategische plannen bewijzen!

Strategische sessie boeken

Waarom onze klanten voor ons kiezen:

Kritische creatievelingen

We zijn gespecialiseerd in groeistrategie├źn en brengen een flinke dosis creativiteit mee om een sterk concurrentievoordeel veilig te stellen.

Denken vanuit data

Indien mogelijk gaan we op zoek naar de juiste (reeds verzamelde) data om ons plan op te baseren.

Snel resultaat

We begrijpen het belang van snelheid. Strategische sessies worden dan ook zo snel mogelijk in de agenda gezet en deadlines worden altijd gehaald!

Doelgroepanalyse en persona's

Laat ons aan de hand van de reeds verzamelde data op jouw website onderzoeken wie nu precies de klanten zijn en hoe zij gebruik maken van jouw website.

Lees hier meer over
Online strategie | Strategische planning en concepting  | Conversie Company

Placeholder image
Concurrentierapport

Benieuwd hoe jouw concurrenten zich online inzetten? Vraag dan een concurrentierapportage aan! We vertellen je direct waar de competitie op in zet.

Lees hier meer over
Placeholder image

Gratis Strategische sessie

Neem contact op met ons en plan jouw sessie. We bespreken de mogelijkheden die we zien om meer rendement uit je online campagnes te halen en krijgt vrijblijvend tips en advies!

Vul het contactformulier in of bel ons op 076 - 532 78 42 om een vrijblijvende afspraak te plannen.

1600655824
Part of Part of Modus-Digital