CONTENTMARKETING

JOUW WEBSITE UP-TO-DATE MET STERKE CONTENT


Kwalitatieve content is van groot belang voor website optimalisatie. Maar wat is (kwalitatieve) content? De content op jouw website is een verzameling van al jouw teksten, afbeeldingen, filmpjes en overige bestanden die de bezoeker van informatie voorzien. Natuurlijk zit niemand te wachten op de aanbiedingen van vorige week. Mede daarom is het van belang dat jij de website ziet als een levend document dat continu onderhevig is aan veranderingen.
Een goede contentstrategie zorgt er echter niet alleen voor dat de geboden informatie up-to-date is, maar laat jouw website ook goed scoren in zoekmachines als Google en Bing en zorgt dat jouw bezoekers jouw doelen bereiken.

Importeren van Content

Grote hoeveelheden data handmatig plaatsen kan soms een tijdrovend karwei zijn. Dus mocht jij een website willen bijwerken waarin grote hoeveelheden data aangepast moeten worden in een MySQL database (zoals bijvoorbeeld bij grote webshops) kan je bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat deze data nauwkeurig, snel en veilig zal worden verwerkt.

Geoptimaliseerde teksten en afbeeldingen

Zorg dat jouw pagina in de bovenste regionen van Google en Bing staat. Het juist kiezen van jouw zoekwoorden en formuleringen kan een behoorlijk verschil in kwalitatieve traffic teweegbrengen. Vandaar dat wij aan de hand van data-analyses ook jouw content onder de loep houden. Zo kom je te weten welke teksten en media het best voor jou werken.
Tijdens het eerste gesprek zullen we op zoek gaan naar jouw doelstellingen en KPI's. Aan de hand van deze set meetbare targets is het vervolgens aan ons een voorstel uit te werken om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen.
In 2018 wordt het privacybeleid van uw website en de omgang met verzamelde data belangrijker dan ooit. Wij zullen u dan ook adviseren op dit gebied en zorgen er ten alle tijden voor dat onze samenwerking voldoet aan alle eisen die de EU hier aan stelt.

Creatief, betrouwbaar en ambitieus in het optimaliseren van jouw contentmarketing.

Het juiste publiek op jouw website krijgen is het enige dat voor ons telt!

Naast advisering en uitvoering verzorgen wij ook trainingen & workshops voor jouw personeel.

Een vraag stellen of afspraak plannen? Neem direct contact op via info@conversiecompany.nl.

Direct contact opnemen?